over mij

Even voorstellen
Mijn naam is Wilma Bast. Ik heb sinds 25 jaar een eigen praktijk. Van oorsprong ben ik opgeleid als huidtherapeute en daarom gespecialiseerd in huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Tevens kun je bij mij terecht voor natuurgeneeskundige adviezen. Ik interesseer me al van jongs af aan voor een natuurlijke manier van leven. Omdat het beter is voor het milieu en voor je eigen gezondheid.

Door mijn opleiding tot Natuurgeneeskundig therapeut aan de Hogeschool voor Natuurgeneeskunde in Arnhem,  kan ik je verantwoord en gedegen adviseren over je gezondheid. Ik specialiseer me met name op het gebied van de huid, voeding, maag/darm problemen en vrouwgerelateerde klachten zoals mentruatieproblemen, zwangerschap en vruchtbaarheidszaken. Tijdens de menopauze kun je bijvoorbeeld goede resultaten behalen. Ik leg me voornamelijk toe op vrouwenzaken. Het uiterlijk is voor een vrouw belangrijk en tegelijkertijd voel je je pas echt goed als je gezondheid optimaal is. Ik ben zelf vrouw en moeder van drie volwassen kinderen. De persoonlijke ervaring die ik uit mijn eigen leven meeneem zie ik als een voordeel. De combinatie huidverzorging en natuurgeneeskundige praktijk vallen perfect  samen in mijn praktijk en ik doe dit alles met veel passie en plezier.

Natuurlijke producten
Omdat ik voor 100% achter mijn merken sta kan ik ze je met overtuiging aanbevelen.
Ik werk met de merken Dermalogica en Dr. Hauschka. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals synthetische parfum, kleurstoffen, hormoonverstorende stoffen of minerale oliën. Ze worden niet op dieren getest en zijn ecologisch verantwoord verpakt. Dr. Hauschka is een antroposofisch merk. Dit houdt onder andere in dat de planten geteeld worden op biologische wijze.