over mij

Mijn naam is Wilma Bast. Ik heb al 25 jaar een eigen praktijk en ik ben gespecialiseerd in huidverbetering, maar ook in ontspannende en therapeutische massages. Tevens doe ik natuurgeneeskundige consulten. Ik interesseer me van jongs af aan al voor een natuurlijke manier van leven. Door mijn opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut, kan ik mijn klanten adviseren om hun gezondheid te verbeteren. Met name op het gebied van voeding, maag/darm problemen en vrouwgerelateerde klachten zoals mentruatieproblemen, zwangerschap en kinderen, vruchtbaarheidszaken en de menopauze kun je goede vooruitgang behalen. Ik leg me voornamelijk toe op vrouwenzaken. Het uiterlijk is voor een vrouw belangrijk en tegelijkertijd voel je je pas echt goed als je gezondheid optimaal is. De combinatie huidverzorging en natuurgeneeskundige praktijk vallen perfect  samen en ik doe dit alles met veel passie en plezier.

Natuurlijke producten

Ik werk met de merken Dermalogica en Dr. Hauschka. De producten zijn vrij van schadelijke stoffen zoals synthetische parfum, hormoonverstorende stoffen als ftalaten en lanoline of minerale olie. Ze worden niet op dieren getest en zijn ecologisch verantwoord verpakt.

Dr. Hauschka is een antroposofisch merk. Dit houdt onder andere in dat de planten geteeld worden op biologische wijze. Omdat ik voor 100% achter mijn merken sta kan ik ze je met overtuiging aanbevelen.