Dr. Hauschka behandeling

Klassieke Dr. Hauschka behandeling

Een Dr. Hauschka behandeling leidt tot diepe ontspanning en geeft een opgeruimd en weldadig gevoel. Kortom; voor drukbezette vrouwen is deze behandeling een aanrader om de hectiek in het leven tegenwicht te geven. Na de behandeling kun je er echt weer even tegenaan.

De twee uur durende behandeling begint met een warm voetenbad, waar badolie aan toegevoegd is. De bad- en massageolie worden voor  jou individueel uitgezocht. Vervolgens beginnen we met een voetmassage, een hand- en armmassage en  een hoofdhuidmassage. Door de zachte aanrakingen van de handen worden de vloeistofprocessen in het weefsel gereinigd en het herstel en de gezondheid van je huid en lichaam gestimuleerd.

Na een stoombad worden onzuiverheden verwijderd en je wenkbrauwen geëpileerd. Dan wordt er nog een nek en decolletémassage uitgevoerd. Als laatste wordt een masker aangebracht. Ik sluit af met een dagverzorging.

Alleen opgeleide Dr. Hauschka therapeuten mogen de speciale behandelingen geven. Trainingen volgen en up to date blijven van de laatste ontwikkelingen doe ik regelmatig.