Dr. Hauschka

100% Natuurlijk en biologisch.

Alleen opgeleide Dr. Hauschka therapeuten mogen de speciale behandelingen geven. Regelmatige trainingen volgen en up to date blijven van de laatste ontwikkelingen horen bij de opleiding tot therapeut.

Bij de Dr. Hauschka behandelingen wordt de doorstroming van het gehele lichaam bevorderd. De massages zijn zeer uitgebreid en je huid krijgt tijdens de behandeling een herstellende impuls. Het resultaat? Balans en vitaliteit die weken aanhoudt!

Respect voor mens en natuur

De producten van Dr. Hauschka worden ontwikkeld met respect voor mens en natuur. Het is dan ook ondenkbaar dat voor deze producten dierproeven worden uitgevoerd. De grondstoffen komen van planten die volgens de biologisch dynamische landbouw geteeld worden en zij bevatten hierdoor zeer hoogwaardige en werkzame ingrediënten.

Klassieke Dr. Hauschka behandeling

Deze twee uur durende behandeling begint met een warm voetenbad, waar speciale badolie aan toegevoegd is. Vervolgens begin ik met een voetmassage, een hand- en armmassage en een hoofdhuidmassage. Lees meer over de klassieke Dr. Hauschka behandeling >>