Contact

Ter informatie met betrekking tot het Corona virus:

We zullen in het centrum zoveel mogelijk op de veiligheid letten en ik vraag jullie om ook op jezelf te letten. Het allerbelangrijkste is daarbij dat je het mij laat weten mocht je klachten hebben. Dan kun je, uiteraard kosteloos, je behandeling af zeggen. Verder staat er in onze hal een pompje met desinfecterende gel die je voor en na je behandeling kunt gebruiken.
En verder…..kom je gewoon lekker ontspannen op de stoel en hoef je nergens aan te denken. Want daar heb je mij voor. Ik zorg voor de meest veilige omgeving die je je maar kunt wensen. Alles wordt super schoon gemaakt en iedereen krijgt schone handdoeken etc.etc.

Heb je een product nodig? De bestellingen kunnen op afspraak afgehaald worden.

Wilma Bast Paramedisch Centrum Meppel Industrieweg 11a, 7944 HT Meppel
Telefoon rechtstreeks: 06 – 119 11 339
Email  puur@natuurlijkwilmabast.nl

Wil je mijn nieuwsbrief ontvangen? Klik hier

Lid van de beroepsvereniging voor natuurgeneeskundigen: NWPIngeschreven in het register van therapeuten Care for Women.
Praktijk Natuurlijk Wilma Bast is onderdeel van Paramedisch Centrum Meppel gevestigd in Sportcentrum Basic Fit.

Vanwege mijn lidmaatschap bij de beroepsverenigingen is een eventuele vergoeding uit het ziektekosten pakket voor natuurgeneeskundige- of leefstijlconsulten mogelijk.

Alle persoonlijke informatie die tijdens een consult aan de orde komt wordt vertrouwelijk behandeld. Bovendien is jouw privacy voor mij belangrijk en voldoe ik aan de wettelijke eisen. Op deze pagina  kun je lezen wat er vanuit de politiek en vanuit de beroepsvereniging aan voorwaarden gesteld worden en waar ik me als therapeut aan dien te houden.

Wil je meer weten over de opleidingen die ik gevolgd heb of organisaties waar ik bij aangesloten ben? Kijk eens hier: